El dia 19 de maig de 2024 se celebrarà la 24a Edició de la Cursa TÀRRACO-LA MINA organitzada pel Club Esportiu Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.És una prova exclusivament atlètica. Per motius de seguretat no es pot fer el recorregut caminant, en bicicleta, patins, patinet ni la pràctica del canicross.


1.- PARTICIPACIÓ

Les indicacions de l’organització han de ser respectades en tot moment. En cap moment els corredors podran sobrepassar la comitiva que encapçala la cursa. Els menors d’edat hi participen amb l’autorització del seu pare, mare o tutor, sota la seva responsabilitat. El pare, mare o tutor reconeix expressament que el menor es troba en condicions físiques adequades per a la pràctica de l’exercici físic, per tant s’eximeix de tota responsabilitat els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i voluntaris pel que fa referència al desenvolupament de les seves tasques. 


2.- HORARI i DISTÀNCIA

La sortida tindrà lloc a les 9:30 h des del Passeig de Sant Antoni i la arribada estarà situada a l'esplanada del  Parc Francolí (darrera la guàrdia urbana) . El temps màxim per a completar el recorregut serà d'una hora. El circuit romandrà parcialment tancat al trànsit. Els participants avançats pel vehicle de tancament de cursa seran considerats uns vianants més de la via pública. La distància de la cursa és aproximadament de 7 km.


3.- GUARDA-ROBA

Servei de guarda-roba a la SORTIDA fins les 9:15 h


4.- INSCRIPCIONS

- Online: https://www.athleticevents.net/inscripcions/24a-cursa-tarraco-la-mina-449

15€ a partir del 15 de març fins al 15 de maig.


5.- RECOLLIDA DE DORSALS

ATHLETIC EVENTS

Ptge. Xavier Montsalvarge 9, local 2, Tarragona.

17 de maig de les 10:30h-13:15h i de 17:15h-19:00h.

18 de maig de les 10:30h a les 13:30h.

IMPRESCINDIBLE PRESENTAR DNI O JUSTIFICANT. 

Els dorsals hauran d’anar col·locats a la part davantera dels corredors i de manera ben visible.


6. PREMIS I OBSEQUI

OBSEQUI PER A TOTS ELS CORREDORS.

Samarreta Tècnica, 


Es podrà escollir talla fins el 12 de maig MOLT IMPORTANT: SÓN TALLES GRANS. Compareu aquestes mesures amb les d’alguna samarreta que us vagi bé abans de fer la comanda.


TROFEUS I PREMIS

  • -TROFEU pels tres primers classificats de la general masculina i femenina
  • -TROFEU pels tres primers sòcies i socis del Club Tarragona Fondistes que corrin amb l'equipament oficial de competició blanca i negra del club i estiguin al dia de la quota de soci.
  • - TROFEU al primer classificat (masculí i femení) del Club Natació Tàrraco.
  • - TROFEU al corredor més jove i més veterà que facin sencera la cursa (l'organització es reserva el dret de demanar acreditar la data de naixement).
  • - PREMI d'una espatlla de pernil ibèric a l'equip més nombrós, mínim 10 corredors. Queden exclosos els socis del Club Esportiu Tarragona Fondistes, Club Natació Tàrraco.

 

 7.- RESPONSABILITAT

Els inscrits manifesten que es troben físicament aptes per a disputar la prova i que hi participen sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota responsabilitat sobre danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després d’efectuar-se la cursa, causar-se ells mateixos o derivar d’ells a tercers.


8.- ACCEPTACIÓ RECOMANACIONS i NORMES

Els inscrits accepten les recomanacions i normes anteriors. Qualsevol dubte o situació no reflectida en el díptic es resoldrà segons les indicacions de l’organització.


9.- RECLAMACIONS

Les possibles reclamacions hauran de fer-se per escrit davant l’organització i adjuntant la quantitat de 30 € que quedarà en dipòsit fins la resolució de la reclamació. Si aquesta es considera correcta es procedirà a tornar la quantitat dipositada.


10.- AUTORITZACIÓ ÚS IMATGES

Els participants autoritzen a fer ús de les imatges enregistrades durant la cursa i dels correus electrònics per a comunicar altres curses i esdeveniments organitzats pel Club Tarragona Fondistes i el Club Natació Tàrraco.


11.- CANCEL·LACIÓ

En cas de no celebrar-se la cursa es lliurarà l'obsequi però no es retornarà l’import de la inscripció. Els motius poden ser meteorològics, dades epidemiològiques de la COVID o altres causes que puguin posar en perill la seguretat i/o la salut dels participants.


 Correo
Instagram