Organització de Curses a Tarragona 

El nostre club està molt orgullós d’haver consolidat dues de les curses amb més tradició a la ciutat.

  • Sant Silvestre
  • Cursa Tàrraco - La Mina

Cursa de Sant Silvestre

 

La cursa de Sant Silvestre és el principal esdeveniment esportiu organitzat pel Club Tarragona Fondistes. 
El nombre de participants ha crescut des de la primera edició, l’any 2004, fins arribar als 2400 a l’edició del 2019.
La Sant Silvestre es caracteritza pel seu caràcter popular i festiu però també competitiu. Ambdues circumstàncies li asseguren un futur encara més prometedor.
Per últim volem remarcar la vessant solidària de la cursa amb La “Fundació Bonanit” i amb el banc de sang a l'edició del 2019.


Evolució de la Cursa de Sant Silvestre

 

 

Cursa Tàrraco-La Mina

 

La Cursa Tàrraco-La Mina va ser la primera prova que, a partir de l’any 1999, organitza el Club Esportiu Tarragona Fondistes amb el recolzament del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. Des de l’any 2015 el Club Natació Tàrraco col·labora en la seva realització.

 

La cursa de caràcter marcadament popular i no competitiu és oberta a tothom que vulgui fer els aproximadament 7 km de recorregut.
De la mateixa manera que ha passat amb la cursa de Sant Silvestre de Tarragona, la cursa Tàrraco-La Mina s’ha consolidat, després de 18 edicions, dins el calendari de proves atlètiques populars de la província.
El nombre de participants està limitat a 500 corredors, xifra màxima que admet la zona d’arribada (Boca de la Mina “La Protectora”) del riu Francolí.
Evolució de la Mina

 

 

Correo
Instagram